Ben jij werkzaam bij Reade en wil je jezelf ontwikkelen, binnen of buiten Nederland?

In 2024 stellen we Stimuleringsbeurzen beschikbaar voor enthousiaste, gedreven Reade-medewerkers binnen de divisies reumatologie en revalidatie.

Reade Foundation vervult in alles wat zij doet een ‘vliegwiel’-functie. We geven medewerkers, onderzoeken, en cliënten een ‘extra zetje’ en zo zetten we zaken in gang, zodat er nog méér mogelijk wordt. De Stimuleringsbeurzen zijn bedoeld om enthousiasme van Reade-medewerkers te voeden, inspiratie op te doen en om onderzoek en andere innovatieve initiatieven te stimuleren.

Wil jij een kijkje nemen bij de “buren”, een cursus volgen of een interessant congres bijwonen?
Schrijf je dan in voor het stimuleringsprogramma van Reade Foundation en maak kans op een beurs variërend van € 2.000,- tot maximaal € 10.000,-.
Het bedrag is afhankelijk van wat je realistisch nodig hebt.

Met het stimuleringsprogramma wil Reade Foundation:

 • Medewerkers de mogelijkheid bieden externe kennis en/of ervaring op te doen voor innovatieve behandelingen of onderzoek
 • Medewerkers n de kans geven om hun netwerk te vergroten
 • Medewerkers boeien en verbinden

Wie kan zich inschrijven?

 • Alle medewerkers (o.a. therapeuten, verpleeg­kundigen, artsen en studenten, maar ook als je bijvoorbeeld werkzaam bent op het secretariaat) die werken bij Reade, dus ook de scholen en kinderdagverblijven.
 • Kandidaten die beschikken over ambitie en gedrevenheid en zich naast hun reguliere werk verder willen ontwikkelen en ervaring willen opdoen.

Hoe schrijf je je in?

 • Vul het “Aanvraagformulier stimuleringsbeurzen” in met daarin jouw voorstel.
 • Voeg je Curriculum Vitae toe.
 • Laat jouw leidinggevende de aanvraag mede ondertekenen.
 • Dien je aanvraag per e-mail in bij Joris van der Poel, manager Reade Foundation. (j.vd.poel@reade.nl).
  Dat kan gedurende heel het jaar en deze zullen na binnenkomst behandeld worden tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering, wanneer deze drie weken van tevoren ontvangen zijn.
  (Informeer bij Joris wanneer de bestuursvergaderingen zijn)

Keuze en bekendmaking
Alle op tijd ingediende, volledige aanvragen worden beoordeeld door het bestuur van Reade Foundation. Kort na de bestuursvergadering ontvangt de aanvrager bericht of er een Stimuleringsbeurs is toegekend.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst op 25 april 2024 geven de beurswinnaars een korte presentatie over wat ze hebben gedaan of zullen gaan doen. Dus noteer deze datum wanneer je een aanvraag indient!


 

Verletkosten kunnen worden meegenomen in de aanvraag, mits Reade/leidinggevenden akkoord gaan. De uren die vergoed worden betreffen uren die direct worden besteed aan de cursus, het congres etc. Voorbereidingstijd, “huiswerk” of reistijd zijn de eigen verantwoordelijkheid. Dat kan in eigen tijd gedaan worden en/of in overleg deels in tijd van Reade.