Zaterdag 16 september is het weer zover: de Rapenburg Race! Onder het motto ‘dwars door Leiden’ zwemmen honderden mensen 800 meter door de mooiste gracht van Leiden. Dit alles om geld op te halen om de levenskwaliteit van mensen met een dwarslaesie te verbeteren. Team Reade – bestaande uit medewerkers en (oud)cliënten – is er ook weer bij. Zwem jij mee? Meld je nu aan!

Reade deelnemers 2021

Waarom meezwemmen?
Een sportieve uitdaging samen met andere (oud)cliënten en medewerkers van Reade, live muziek, lekker eten, drinken en veel gezelligheid. Naast het feit dat het een hele leuke dag is, draag je ook nog eens bij aan een mooi doel. De levenskwaliteit van mensen met een dwarslaesie verbeteren ligt ons nauw aan het hart. Een deel van de opbrengst van de Rapenburg Race gaat naar ons Dwarslaesie onderzoek met Teslasuit en/of Ruggenmergstimulatie.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Meld je hier aan.

Doneren
Kun je niet meezwemmen, maar wil je wel het team steunen? Doe dan een donatie aan Team Reade via www.rapenburgrace.nl/team/reade. Je support team Reade én draagt bij aan de onderzoeken om de zelfstandigheid en levenskwaliteit van mensen met een dwarslaesie te verbeteren.

Samen maken we meer mogelijk!