Entertainment cliënten

Wanneer je wordt opgenomen bij Reade is dat behoorlijk ingrijpend.
Voor klinische revalidanten vallen veel gewone dingen tijdelijk weg, zoals iets leuks doen met familie of vrienden. Je bent weg uit de eigen omgeving met je sociale contacten. Zomaar even langsgaan bij je sportclub of spontaan naar een park zit er niet in.

In plaats daarvan wordt er heel hard gewerkt om weer zo zelfstandig mogelijk te worden na je behandeling. Tijdens je verblijf bij Reade is een beetje afleiding en entertainment dan heel erg welkom. Daarom organiseert Reade Foundation activiteiten speciaal voor klinische revalidanten

Zoals de “Vrienden brunches”. Elke revalidant mag dan een introducé uitnodigen om samen te genieten van een heerlijke brunch die ter plekke wordt bereid door een kok.

Entertainment clientenOok worden er dagjes uit georganiseerd. Samen met behandelaren en naasten gaan revalidanten naar het strand of het Amsterdamse Bos in. Om te ervaren hoe het is om zelf weer op stap te gaan, maar natuurlijk ook om te genieten van elkaars gezelschap en de frisse buitenlucht. Even lekker er tussenuit.

Deze en andere activiteiten kunnen niet worden betaald uit het beschikbare zorgbudget van Reade. Jouw steun maakt die extra’s wél mogelijk. Al met een kleine bijdrage, eenmalig of structureel, kunnen wij het verblijf van de revalidant aangenamer maken. Help jij ook mee?