Op een mooie donderdagmiddag medio juni mochten we op de Overtoom een groep vrijwilligers ontvangen die ons via Stichting Zin had gevonden en de handen uit de mouwen wilde steken onder de noemer van een “zinvol bedrijfsuitje”. En zinvol was het zeker!

Super om te zien hoe alle gedreven vrijwilligers het terras en de grote tuin op deze unieke locatie onder handen namen. Een prachtig verlengstuk van de binnenwereld die de leefruimte vergroot voor de revalidanten bij Reade. Daar wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt, tijdens de behandeling door de behandelaren met hun cliënten en daarnaast door cliënten om met familie en vrienden hier in hartje Amsterdam te kunnen genieten van de heerlijke buitenlucht. Helemaal nu het zo is opgeknapt.

Voor de verandering kwam deze dag het water alleen uit emmers en hogedrukspuiten en scheen de zon volop. Met de honderden bloeiende planten die ze mee hadden genomen hebben ze de tuin en het terras letterlijk opgefleurd. Ook zien de verlichting en de vele, vele meters aan reling er weer een stuk frisser uit.

Na afloop was er voor alle geïnteresseerde cliënten en medewerkers een gezellig drankje en een hapje in de bloemrijke tuin, waar Suzan Vernie als lid van de Raad van Bestuur van Reade en Joris van der Poel namens Reade Foundation hun dank uitspraken voor alle inspanningen en het geweldige resultaat.

Namens alle betrokkenen nogmaals onze hartelijk dank aan Stichting Zin, tuinman Cor en Hovenierbedrijf Van der Tol en natuurlijk alle vrijwilligers!

Laat de zomer nu maar komen!