In de laatste week van november werden we samen met onze ambassadeurs bij Reade op de Overtoom verwelkomd voor een gezellige en vruchtbare ambassadeursdag. Sinds de laatste ambassadeursdag is er veel veranderd, waaronder de komst van twee nieuwe bestuursleden en een nieuwe ambassadeur. Sommigen zagen tijdens de rondleiding niet alleen elkaar voor het eerst, maar ook de prachtig verbouwde centrale hal, de koffiecorner Boon & Blad en de vide waar revalidanten in alle rust gezellig samen kunnen zijn met hun naasten.

Naast deze verbouwingen die mede mogelijk zijn gemaakt door Reade Foundation en onze donateurs, waren er ook enkele presentaties van gesteunde projecten. Zoals de HandbikeBattle waar Guido van Werven enthousiast over vertelde en een presentatie over het onderzoek met elektrostimulatie en het innovatieve TeslaSuit door Thomas Janssen en Simone Berkelmans, wat alle aanwezigen buitengewoon interessant vonden. Ook heel indrukwekkend was het verhaal van de Werkgroep Buitenland die op geheel vrijwillige basis gezondheidsinstelling over heel de wereld versterkt door het brengen van revalidatiekennis en het bieden van scholing. Geweldig dat de expertise van de zorgprofessionals binnen Reade op deze manier breed verspreid wordt!

Ambassadeursdag Reade FoundationAmbassadeursdag Reade Foundation 2023Ambassadeursdag Reade Foundation novemberSimone - TeslaSuit

Met Viggo Waas, Peter Heerschop, Carolien Borgers, Funda Mujde, Heddy d’Ancona, Vroukje Boenk, Fred Moreu, Jaap Willems, Guido van Werven en een revalidant,  Katja Hoorn, Erik van Wieringen, Hans Bijlsma, Ria Bergkotte, Liesbeth Hylkema, Thomas Janssen, Simone Berkelmans

 

Ook werd er deze dag gezamenlijk vooruit gekeken naar een vruchtbare toekomst.
Een toekomst waarin de aanwezigen de belangen van Reade, de hardwerkende medewerkers en natuurlijk de cliënten zo goed mogelijk willen blijven behartigen door allerlei extra’s mogelijk te maken die niet gefinancierd kunnen worden vanuit het reguliere zorgbudget. Van voorzieningen en activiteiten die het verblijf bij Reade een beetje veraangenamen tot waardevol en praktisch wetenschappelijk onderzoek.

Oftewel, een zeer geslaagde dag. Onze dank gaat uit naar alle ambassadeurs die zich hiervoor inzetten en helpen hiervoor aandacht te vragen!