Op 3 november 2021 was het voltallige bestuur dan eindelijk weer fysiek bij elkaar, voor het eerst sinds de start van corona en de maatregelen. Na ruim anderhalf jaar was het een fijn weerzien op de prachtige locatie Fort Knakenfort in Abcoude. Hier hebben we samen de afgelopen periode geëvalueerd en vooral naar de toekomst gekeken.

Reade Foundation bestuur

Katja Hoorn, bestuurslid Reade Foundation en voorzitter Raad van Bestuur Reade deelde deze dag de Reade “Koers 2030” met ons, de visie op een sterke toekomst. Wilma Zinger –Revalidatiearts, Medisch Manager divisie Revalidatie en Netwerkziekenhuizen– en Martijn Gerritsen –Reumatoloog en Medisch Manager divisie Reumatologie– gaven verder inhoudelijke inzage in de stand van zaken en de stip aan de horizon. Zeer informatief en inspirerend!

“Na de fusie van onze drie fondsen in 2018 en de afgelopen twee roerige Covid-jaren, was het heel fijn om samen met het medisch-management te kijken naar de koers voor Reade Foundation. Het is belangrijk dat we juist die projecten blijven steunen die ten goede komen aan de cliënten van Reade en die in lijn liggen met het koerstraject dat door Reade momenteel zorgvuldig wordt uitgestippeld.”
Jacqueline Cleton, Manager Reade Foundation

“Hoe kunnen we elkaar versterken en de cliënten het best bedienen, binnen en buiten de mogelijkheden van het zorgbudget? Welke doelen stellen we onszelf als Reade Foundation? Hoe versterken we samen onderzoek, opleiding en de zorg? Hoe dragen we effectief uit wat we doen en waarom we dat doen? Niet alleen voor cliënten en ter ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek, maar voor iedereen en alles dat ten goede komt aan het werk en de cliënt?”

Dit zijn enkele onderwerpen die besproken werden tijdens de succesvolle brainstormsessie.

Binnenkort hier meer over, dus houd deze website in de gaten!