Op 2 april mocht Reade Foundation Job Cohen, Viggo Waas en Peter Heerschop bij Reade op de Overtoom verwelkomen om hier wat meer te delen over diverse indrukwekkende projecten.

Zo vertelde Prof.dr. Thomas W.J. Janssen over elektrostimulatie bij dwarslaesie, Prof.dr. Michael T. Nurmohamed over het belang van onderzoek en de Grant vanuit het Dr. Jan van Breemen Reumafonds en Ilona Visser & Lisette Kesteloo van “Reade Abroad” over hun trainingen in het buitenland vanuit de overtuiging dat iedereen in heel de wereld de beste revalidatiezorg verdient.

Daarnaast hebben we die ochtend vooral gespard over hoe we gezamenlijk kunnen optrekken om meer aandacht te vragen voor huidige en toekomstige waardevolle initiatieven die bijdragen aan het verbeteren van de behandel- en levenskwaliteit van revalidanten en mensen met reuma.

Peter, Viggo en Job hadden erg goede ideeën en spelen daarin een belangrijke rol. We zijn dan ook heel trots om te mogen melden dat Peter Heerschop nu officieel ook ambassadeur is geworden.

Van harte welkom Peter!

Peter Heerschop en Viggo Waas

Samen gaan we aankomende tijd vormgeven aan de mooie plannen.